De beste keuze voor een laptop 2022

De beste laptop
Ongeacht de prijsklasse zijn er gewoon veel verschillende soorten laptops om uit te kiezen. Iedereen wil een laptop dat aan zijn specifieke doel voldoet. Sommige mensen zijn meer bezig met de specificaties, terwijl anderen meer bezig zijn met geheugencapaciteit, harde schijf en / of schermgrootte. laptop-bureauAls u veel reist, moet u hier speciale aandacht besteden aan de grootte, het gewicht en de levensduur van de batterij. Maar misschien wil je een laptop die er erg goed uitziet en waar je ook grafisch veeleisende games op kan spelen. Voordat je een laptop koopt is het verstandig eerst een lijstje te maken met de eisen waaraan dit moet voldoen. Een reeks vereisten die iedereen in overweging zou moeten nemen voordat ze een nieuwe laptop aan schaffen. Uiteindelijk gaat het om uw geld.

Verstandig kiezen?

Afhankelijk van wat u van plan bent te gaan doen met uw laptop, wilt u er zeker van zijn dat u een toestel kiest dat het beste bij u past. Je moet weten, je kun je niet zomaar upgraden, dus kies hierbij verstandig.

Prijsklasse laptop

De prijs voor basisgebruik vanaf € 249 - voor fotobewerking vanaf € 599 - voor videobewerking vanaf € 749 - voor gaming vanaf € 750 Indien je een goedkope laptop koopt dan moet je weten dat je dit enkel zal kunnen gebruiken voor basis gebruik, wat internetten en e-mailen. Je kunt ook een Chromebook overwegen, dit zijn eigenlijk simpele laptops die speciaal ontworpen zijn voor internetten en tekstverwerking. Koop je een toestel in de middenklasse, dan heb je meestal al een SSD, waardoor je al een snelle laptop hebt. High-definition films kijken is geen probleem.

Gamen en videobewerking

Indien je wilt gamen moet je altijd kijken naar de videokaart, voor videobewerking is dit niet zo belangrijk, dan zijn er hiervoor weer andere eisen, zoals een snelle processor. Wil je meer informatie voor het kopen van een laptop? Bekijk hier de tips en advies

De 10 beste laptops voor 2022

HP Pavilion 15-eh0081nb Azerty

★★★★★
714,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Bewerk foto's in Photoshop of analyseer data in Excel met de HP Pavilion 15-eh0081nb. Je werkt in meerdere Office of Photoshop vensters tegelijkertijd dankzij de krachtige AMD Ryzen 5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen. Je laptop loopt niet vast en vertraagt niet. Kijk een Netflix serie in een zonnige tuin op het ontspiegelde beeldscherm. Je hebt op dit scherm geen last van lichtreflecties. Door de Bang & Olufsen speakers klinken stemmen van films en series helder en duidelijk. Werk je in de avond of in een slecht verlichte ruimte? Schakel de toetsenbordverlichting in en werk foutloos verder. Bij een technische storing neem je contact op met HP. Zij sturen een monteur op locatie langs om de problemen op te lossen. Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met een Ryzen 7 processorGamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 videokaart Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

HP Pavilion 15-eh0073nb Azerty

★★★★★
599,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Bewerk foto's in Photoshop of analyseer data in Excel met de HP Pavilion 15-eh0073nb. Je werkt in meerdere Office vensters tegelijkertijd dankzij de krachtige AMD Ryzen 5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen. Kijk een Netflix serie in een zonnige tuin op het ontspiegelde beeldscherm, waarop je geen last hebt van lichtreflecties. Het geluid van je serie klinkt zuiver uit de Bang & Olufsen luidsprekers. Werk je in de avond of in een slecht verlichte ruimte? Schakel de toetsenbordverlichting in en werk foutloos verder. Bij een technische storing neem je contact op met HP. Zij sturen een monteur op locatie langs om de problemen op te lossen. Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met een Ryzen 7 processorGamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 videokaart Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Apple MacBook Air (2020) MGN63FN/A Space Gray AZERTY

★★★★★
1.029,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Apple MacBook Air (2020) MGN63FN/A Space Gray gebruik je dankzij de Apple M1 chip een hele dag door, zonder tussendoor op te laden. De batterij gaat tot wel 18 uur mee op één batterijlading. Deze energiezuinige chip is krachtiger dan de Intel processor in oudere modellen. Hierdoor draai je moeiteloos zware programma's. Bewerk video's met Final Cut Pro of multitask met programma's als Apple Pages. Dankzij de Apple M1 chip doe je het soepel en zonder haperingen. Apple MacBook Air neem je zonder problemen overal mee naartoe. Hij weegt namelijk slechts 1,29 kilogram. Het True Tone Retina beeldscherm past de kleurtemperatuur automatisch aan op de hoeveelheid licht in de ruimte. Zo zie jij altijd heldere, natuurgetrouwe beelden. Advies van onze specialistInternetten & mailen: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met 16 gigabyte werkgeheugen4K video's bewerken: mogelijk, maar sneller op Apple MacBook Pro3D tekenen: mogelijk, maar sneller op Apple MacBook ProOntvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

HP 14s-dq1178nb Azerty

★★★★★
599,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Op de HP 14s-dq1178nb gebruik je Photoshop en multitask je met Office programma's. Je opent meerdere programma's zoals Excel, Spotify en Chrome tegelijkertijd zonder haperingen. Daar is de krachtige Intel Core i5 processor in combinatie met 8 GB werkgeheugen tegen opgewassen. Neem deze HP op een zonnige zomerdag gerust mee naar buiten. Hij weegt slechts 1,46 kilogram, waardoor je hem gemakkelijk met je meeneemt. In je tuin of op een zonnig terras heb je dankzij het ontspiegelde scherm geen last van vervelende reflecties van zonlicht. Zo blijf je ook in de volle zon gefocust op jouw werk.Advies van onze specialistInternetten & mailen: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met een i7 of Ryzen 7 processorGamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 videokaartOntvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Acer Aspire 5 A515-56-59YY Azerty

★★★★★
599,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Bewerk foto's of multitask met Excel en Word op de Acer Aspire 5 A515-56-59YY. Dankzij de krachtige 11e generatie i5 processor en 8 gigabyte werkgeheugen vertraagt je laptop niet. Zelfs niet als je in meerdere programma's tegelijkertijd werkt. Videobel met vrienden of familie via de hd webcam. De webcam heeft 2 ingebouwde microfoons waardoor je duidelijk verstaanbaar bent. Je werkt, ontspant of videobelt ook in de tuin, dankzij het ontspiegelde beeldscherm. Op dit scherm zie je namelijk geen storende lichtreflecties. Als je een trage wifi verbinding hebt, koppel je een internetkabel aan de Acer en surf je stabiel verder. Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met een i7 processorGamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 videokaart

Acer Aspire 3 A314-21-48VN Azerty

★★★★★
299,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Deze Acer Aspire 3 A314-21-48VN Azerty is een 14 inch laptop die je meeneemt naar school of werk. Door het compacte formaat past dit apparaat in je tas. Dan werk je overal aan je verslagen en kijk je jouw favoriete serie onderweg. Op het full hd scherm zie je alles in 1080p resolutie. Opstarten gaat heel snel, want binnen 15 seconden heeft de SSD Windows in S-modus opgestart. Windows 10 in S-modus draait apps zoals een telefoon of tablet. Daardoor gaat de batterij langer mee op een volle lading. Heb je slechte draadloze verbinding thuis? Dankzij de ethernet aansluiting plug jij gewoon een kabel in en heb je alsnog snel internet. Maak gebruik van de hdmi ingang om een tweede scherm aan te sluiten of de laptop te koppelen aan je tv.Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.Bij laptops met Windows 10 in S-modus werkt alleen de 365 versie van Office. Schakel de S-modus uit om ook gebruik te maken van Office voor Thuisgebruik en Studenten. Advies van onze specialistInternetten & mailen: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: ongeschiktVideo's bewerken: ongeschiktGamen: ongeschikt

Acer Aspire 3 A315-23-R3WY Azerty

★★★★★
499,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Multitask of bewerk een foto met de Acer Aspire 3 A315-23-R3WY. Met 8 GB werkgeheugen schakel je snel tussen openstaande programma's. Op het 15,6 inch full hd scherm zet je ook 2 vensters naast elkaar open. Zo werk je efficiënter met een Word bestand terwijl je tegelijk op internet informatie zoekt. Je neemt de Acer ook mee naar werk, hij weegt slechts 1,9 kilogram. De 256 GB SSD start de Aspire op in 15 seconden en biedt voldoende opslagruimte voor een grote hoeveelheid foto's.Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met i7 of Ryzen 7Gamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

Acer Aspire 5 A515-56G-566E Azerty

★★★★★
799,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Multitask met Photoshop en Excel op de Acer Aspire 5 A515-56G-566E. Dankzij de krachtige 11e generatie Intel Core i5 processor en 16 gigabyte werkgeheugen, werk je in meerdere zware programma's tegelijkertijd zonder vertragingen. Door de MX350 videokaart in deze laptop speel je ook simpele games als The Sims of Minecraft ter ontspanning. Je werkt verder in de tuin dankzij het ontspiegelde beeldscherm. Op dit scherm heb je geen last van storende lichtreflecties. Schakel de toetsenbordverlichting in als het donker is en werk foutloos verder. Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: mogelijk, maar sneller met een i7 processorGamen: ongeschikt, minimaal GTX 1050 videokaart

Lenovo ThinkBook 15 G2 - 20VE0049MB Azerty

★★★★★
1.249,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Bewerk en monteer de mooiste bedrijfsfoto's en -films met de Lenovo ThinkBook 15 G2 - 20VE0049MB. Met de Intel Core i7 processor en 16 GB werkgeheugen multitask je door zware programma's zoals Adobe Photoshop en Adobe Premiere Pro. Met Windows 10 Pro zijn je bestanden goed beschermd. Je verbetert deze beveiliging als je gebruikmaakt van de vingerafdrukscanner. Je slaat tot wel 50.000 foto's op de snelle 512 GB SSD schijf op. Hij is niet alleen aan de binnenkant krachtig, want de buitenkant is ook stevig. De behuizing is van aluminium gemaakt. Een stootje is voor deze ThinkBook geen probleem. In de late uren een opdracht afronden gaat eenvoudig met de verlichte toetsen.Onze specialist beveelt deze laptop aan voor:E-mails versturen, werken met Office programma's en managementsystemenDigitaal ontwerpen met programma's als Adobe Photoshop (minimaal i5 processor)Bedrijfsfilms monteren met programma's als Adobe Premiere Pro (minimaal i7 processor)Deze laptop is ongeschikt voor:3D objecten renderen in programma's als Autocad (minimaal NVIDIA Quadro videokaart) De voordelen van Windows 10 ProSla bestanden beveiligd op met BitLocker.Maak op afstand verbinding met een andere computer binnen jouw bedrijf via Remote Desktop.Update meerdere laptops tegelijkertijd en automatisch via het internet met de laatste beveiligingsupdates.Stel in welke apps werknemers mogen gebruiken via Assigned Access. Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

HP ENVY x360 15-ed1006nb Azerty

★★★★★
1.199,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:21

Met de 2-in-1 HP ENVY x360 15-ed1006nb bewerk je video's en multitask je met zware programma's zoals Adobe Photoshop. Klap het toetsenbord achter het beeldscherm en maak aanpassingen met je vingers. De Intel Core i7 processor is krachtig genoeg voor zware programma's en met 16 gigabyte werkgeheugen multitask je zonder haperingen of vastlopers. Open tientallen tabbladen in Chrome, luister naar jouw favoriete afspeellijsten op Spotify en bewerk jouw vakantievideo's met Adobe Premiere Pro. Deze HP doet het allemaal tegelijk zonder te vertragen. Deze laptop heeft bovendien toetsenbordverlichting. Als je in het donker verder werkt aan een tekst, vind je alle toetsen gemakkelijk terug. Advies van onze specialistInternetten, mailen & tekstverwerken: geschiktFilms & series kijken: geschiktFoto's bewerken: geschiktVideo's bewerken: geschiktGamen: Alleen simpele games zoals Minecraft, minimaal GTX 1050 voor zwaardere spellen Ontvang een dag na aankoop een e-mail met een persoonlijke vouchercode voor 1 jaar gratis Norton 360 Deluxe antivirus.

De beste keuze
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0