De beste keuze voor een smart tv 2022

De beste smart tv

Wat is eigenlijk een smart-tv?

smart-tvTegenwoordig zijn nieuwe tv’s bijna allemaal smart tv’s. In de loop van de jaren zijn we er steeds meer van gaan houden. Waar deze tv’s een paar jaar geleden andere terminologie gebruikten, zijn nu bijna alle fabrikanten overgestapt op de term ‘smart tv’. Een smart tv is een tv die op internet kan worden aangesloten. Dit door middel van een netwerkkabel of via het wifi netwerk. Daarom wordt smart tv ook wel internet-tv genoemd. Daarom kunt u niet alleen televisie kijken, maar ook alle mooie functies van internet gebruiken.

Diverse toepassingen

Op smart-tv’s vind je alle soorten applicaties. Alle grote tv-merken hebben hun eigen smart tv-systemen, en hebben hun eigen uitstraling en applicaties. De grootste meerwaarde van smart tv’s is dat je naar andere content kunt kijken dan gewone tv-programma’s.

Als u besluit om een ​​smart-tv te kopen

Wanneer u besluit een smart tv te kopen, moet u op een aantal dingen letten. Allereerst is het belangrijk om de internetverbinding opties te controleren. Is het een draadloze verbinding of een internetkabel? Ten tweede moet u goed letten op welke mogelijkheden de tv biedt. Let op of er een volledige internetbrowser is en welke applicaties beschikbaar zijn op de tv.

Tenslotte is het belangrijk om naar de andere functies van de tv te kijken. Wil je bijvoorbeeld Ultra-HD tv? Indien je besluit een smart-tv te kopen, hebben we voor je een lijst met de best verkochte smart tv’s op een rijtje gezet.

De 10 beste smart tv’s voor 2022

Samsung Crystal UHD 43TU7020 (2020)

★★★★★
449,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de Samsung 43TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. De Crystal Processor 4K van Samsung verbetert minder sterke beeldbronnen, waardoor je altijd van kleurrijke en heldere beelden geniet. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Samsung Crystal UHD 50TU7020 (2020)

★★★★★
499,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de Samsung 50TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. Dankzij de Crystal Processor 4K van Samsung bekijk je kleurrijke en heldere beelden. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Samsung Crystal UHD 55TU7020 (2020)

★★★★★
599,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de Samsung Crystal UHD 55TU7020 bekijk je al je online entertainment in een scherpe beeldkwaliteit. Door de 4K UHD resolutie zijn ook kleine details duidelijk zichtbaar, zoals insecten in een natuurfilm of bladeren aan een boom. Dankzij de Crystal Processor 4K van Samsung bekijk je kleurrijke en heldere beelden. Je verbindt de tv via wifi met internet om toegang te krijgen tot de smart tv functies. Met de Samsung Smart Hub heb je een overzichtelijk menu en een ruim aanbod aan apps, zoals Netflix, YouTube en Apple TV. Zo stream je gemakkelijk je favoriete films en series en schakel je snel tussen apps en live tv.

Samsung UE32T5300 (2020)

★★★★★
349,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Als je een tv voor kleine kamers zoekt, is de Samsung UE32T5300 iets voor jou. Deze 32 inch tv heeft een compact formaat. Dit maakt hem ideaal voor je keuken of slaapkamer. Verbind hem met internet en krijg toegang tot diverse smart functies. Via een overzichtelijk menu schakel je snel tussen live tv, websites en handige apps. Denk aan YouTube, Netflix of Apple TV. Met hetzelfde gemak stream je via AirPlay 2 video's van je iPhone, iPad of Mac naar de tv. Waar je ook naar kijkt, de full hd resolutie levert een scherpe beeldkwaliteit. Kleine details komen daardoor duidelijk in beeld.

Samsung QLED 55Q74T (2020)

★★★★★
999,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de Samsung 55Q74T komen je favoriete films en games realistisch in beeld. Het QLED scherm van deze tv zet licht om naar pure kleuren. Zo zie je elke subtiele nuance in een bloemenveld of de vleugels van een vlinder. De Dual LED achtergrondverlichting verbetert het contrast door de kleurtemperatuur aan te passen naar die beelden die je bekijkt. Tijdens het gamen verlaagt de Real Game Enhancer+ de input lag, zodat de tv sneller op je knoppen reageert. Hierdoor is je tegenstander je nooit een stap voor. De Adaptive Sound & Picture mode past het beeld en geluid aan naar je kijksituatie. Zo verhoogt de tv de helderheid in een verlichte kamer en versterkt hij het stemgeluid bij een laag volume. Op het moment dat je geen tv kijkt, toont de Ambient Mode (kunst-)foto's of informatie.

LG OLED55CX6LA (2020)

★★★★★
1.249,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de LG OLED55CX6LA geniet je van een levensechte beeldkwaliteit. Deze tv heeft een OLED scherm, waardoor miljoenen pixels individueel kleuren produceren, oplichten of zichzelf helemaal uitschakelen. Op deze manier ontstaat er een krachtig contrast tussen kleur- en zwarttinten. Je ziet elk detail in de schaduw, terwijl zwarte beelden écht zwart zijn. Via kunstmatige intelligentie maakt de a9 Gen3 processor beelden extra scherp, kleurrijk en vloeiend. Hierdoor zijn ook video's van een dvd of YouTube van hoge kwaliteit. De HDMI 2.1 ingangen maken de tv geschikt voor 4K beelden met 100 Hertz of technieken die handig zijn voor gamers. Zo zorgt de Variable Refresh Rate ondersteuning ervoor dat games extra vloeiend ogen en minder gevoelig zijn voor beeldfouten.

Toshiba 32LL3B63

★★★★★
249,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de Toshiba 32LL3B63 bekijk je je favoriete series in scherpe beeldkwaliteit. Wanneer je de tv via wifi met internet verbindt, krijg je toegang tot apps als Netflix en YouTube. Het compacte formaat maakt deze televisie geschikt voor kleine vertrekken. Zo kijk je gemakkelijk films, series en video's in een kleinere woonkamer of in de slaapkamer. Je sluit eenvoudig 3 verschillende apparaten tegelijk aan, dankzij de 3 HDMI ingangen. Zo heb je nooit gedoe met het verwisselen van kabels.

LG 43UN71006LB (2020)

★★★★★
499,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

Met de LG UN71006LB bekijk je al je online entertainment in een scherpe 4K resolutie. Via het WebOS besturingssysteem stream je films, series en video's met onder andere Netflix en YouTube. Voor toegang tot deze smart tv functies verbind je de tv draadloos met internet via wifi. Dankzij het IPS paneel heeft deze tv een brede kijkhoek, zodat je ook schuin voor de tv geniet van de beeldkwaliteit. Hierdoor kan iedereen het beeld goed zien, als je met een grotere groep mensen tv kijkt. Je sluit 3 verschillende apparaten aan op de 3 hdmi ingangen van de tv. Zo hoef je nooit achter de tv te kruipen om kabels te verwisselen.

LG OLED 55BX6LB (2020)

★★★★★
1.099,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

De LG OLED55BX6LB is goed nieuws voor fanatieke gamers en filmliefhebbers. Het OLED scherm zorgt voor diepe zwartwaarden door de miljoenen individueel oplichtende en dimmende pixels. Het 10 bit paneel ondersteunt HDR10 en Dolby Vision IQ, wat zorgt voor kleur- en contrastrijk beeld. De verversingssnelheid van 100 hertz houdt in dat de tv 100 plaatjes of beelden per seconde laat zien. Dit geeft dus een vloeiender beeld dan televisies met 50 hertz, wat bijvoorbeeld belangrijk is bij een game of actiefilm met veel snelle beelden. Daarnaast zorgt de 2.1 HDMI poort er onder andere voor dat de televisie externe bronnen met een hoge kwaliteit, zoals games met 4K resolutie én 100 hertz, goed ontvangt. Daarnaast zorgen andere game functies, zoals de Variable Refresh Rate ondersteuning, dat beelden extra vloeiend eruitzien.

Philips 24PFS6805 (2020)

★★★★★
225,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:17

De Philips 24PFS6805 is een compacte tv die goed past in kleinere ruimtes. Dankzij het kleine formaat is de televisie geschikt voor bijvoorbeeld je keuken of studiekamer. Je verbindt de tv met internet via wifi om toegang te krijgen tot de smart functies. Zo stream je gemakkelijk films, series en video's van apps als Netflix en YouTube. De televisie heeft 3 hdmi ingangen aan de achterkant. Op die manier sluit je 3 verschillende apparaten tegelijk aan en heb je nooit gedoe met het verwisselen van kabels.


De beste keuze
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0