De beste keuze voor hogedrukreinigers 2022

De beste hogedrukreiniger

Top 10 beste hogedrukreinigers voor 2022

Karcher K4 Power Control Car & Home

★★★★★
349,99  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K4 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K4 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 8 meter lang en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan handige tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Bij deze 130 bar hogedrukreiniger krijg je een aantal accessoires meegeleverd, zoals een vuilfrees voor grove verontreiniging, een terrasreiniger voor grote oppervlakken, een wasborstel voor het krasvrij schoonmaken van je auto of motor en flessen reinigingsmiddel.

Karcher K4 Premium Power Control Home

★★★★★
297,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K4 Premium Power Control Home is de opvolger van de Karcher K4 Premium Full Control Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo krijg je een 2 meter langere hogedrukslang en biedt de app zowel ondersteuning als tips, zodat jij het meeste uit je apparaat haalt. Denk hierbij aan hulp bij het instellen van de juiste werkdruk. Door aan de lans te draaien, bepaal je namelijk zelf hoe hard de straal is. Dankzij de standaard meegeleverde terrasreiniger maak je patio's en muren snel en spatvrij schoon. De K4 Premium Power Control Home is van alle gemakken voorzien als het gaat om mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Zo verwissel je moeiteloos reinigingsmiddelen en zorgt de telescopische handgreep ervoor dat je comfortabel blijft werken.

Karcher K5 Premium Power Control Home

★★★★★
 uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

Deze versie van de Karcher K5 Premium Power Control Home heeft een haspel, zodat je de 10 meter lange slang zonder knikken oprolt. Daarnaast krijg je een terrasreiniger en steen- en gevelreiniger meegeleverd. Hierdoor ga je direct aan de slag met het schoonmaken van je terras. Het apparaat heeft een werkdruk van 145 bar en een doorvoercapaciteit van 500 liter per uur. Dit maakt hem geschikt voor grotere klussen, zoals het schoonmaken van je terras, tuinmeubelen, muur of tuingereedschap. Volledige controle kenmerkt deze hogedrukreiniger. Op de spuitlans stel jij namelijk zelf in hoe hard de straal is. Download de bijbehorende app om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen. De app helpt je namelijk bij het kiezen van de juiste druk voor elke klus.

Nilfisk E 160.1-10 H XTRA + Nilfisk PAD top box

★★★★★
 uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

Met de Nilfisk E160.1-10 H XTRA + PAD top box ga je direct aan de slag met verschillende klusjes rondom je huis. Je krijgt namelijk een terrasreiniger, wasborstel + rioolslang meegeleverd. De wasborstel komt van pas bij het krasvrij reinigen van je auto. Deze 160 bar hogedrukreiniger heeft een hogedrukslang van 10 meter, waardoor hij geschikt is voor het uitvoeren van grotere werkzaamheden. Dankzij de regelbare werkdruk is het apparaat geschikt voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken en het schoonmaken van hardnekkig vuil. Hij is voorzien van alle gemakken om het jou zo prettig mogelijk te maken. Zo heeft de E 160.1-10 H XTRA een telescopische handgreep, wielen en een slanghaspel voor het knikvrij oprollen van de hogedrukslang.Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter.

Karcher K5 Power Control Car & Home

★★★★★
474,95  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K5 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K5 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo krijg je een 2 meter langere hogedrukslang en biedt de bijbehorende app ondersteuning. Denk hierbij aan tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Deze 145 bar hogedrukreiniger is geschikt voor regelmatige gebruikers die op zoek zijn naar een hogedrukreiniger met een krachtige waterstraal. Je krijgt een vuilfrees en reinigingsmiddelen meegeleverd voor de grove verontreiniging. Ga je je terras of een ander groot oppervlak aanpakken, dan doe je dat spatvrij met de terrasreiniger. Je auto reinig je ook nog eens krasvrij door de roterende wasborstel.

Karcher K7 Premium Power Control

★★★★★
509,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K7 Premium Power Control is een 180 bar basismodel hogedrukreiniger met haspel. Bij dit model krijg je namelijk alleen een spuitlans als extra accessoire meegeleverd. De K7 Premium Power Control heeft een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur. Dit maakt het apparaat geschikt voor grote en zwaar verontreinigde klussen. Volledige controle kenmerkt deze hogedrukreiniger. Op de spuitlans stel jij namelijk zelf in hoe hard de straal is. Het apparaat heeft een opbergruimte waar je kleinere accessoires in opbergt, zodat je alles snel bij de hand hebt. Download de bijbehorende app om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen. De app helpt je namelijk bij het kiezen van de juiste druk voor elke klus.

Karcher K2 Power Control Car & Home

★★★★★
 uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K2 Power Control Car & Home is de opvolger van de Karcher K2 Full Control Car & Home. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 5 meter lang en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan praktische tips en trucs die je helpen bij elke schoonmaaktaak. Als je op zoek bent naar een lichte hogedrukreiniger voor het reinigen van je auto, tuinmeubelen of terras, dan word je blij van dit tuingereedschap. Bij deze 110 bar hogedrukreiniger krijg je namelijk een wasborstel, terrasreiniger en diverse reinigingsmiddelen meegeleverd. Dankzij het lange handvat en de wieltjes neem je de hogedrukreiniger gemakkelijk mee naar een andere plek in je tuin.

Karcher K7 Power Control Home

★★★★★
519,95  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

Met de Karcher K7 Power Control Home staat niets jou in de weg om je terras of tuingereedschap grondig te reinigen. Met de meegeleverde terrasreiniger en de steen- en gevelreiniger reinig je gemakkelijk grote oppervlakken. Dit doe je met een werkdruk van 180 bar en een wateropbrengst van 600 liter, waardoor zelfs de zwaarste verontreiniging geen schijn van kans maakt. Dankzij de regelbare werkdruk bepaal je zelf hoeveel kracht je gebruikt bij het schoonmaken. De druk pas je direct aan op het spuitpistool zelf, waardoor je snel wisselt. Download de bijbehorende app om het meeste uit je hogedrukreiniger te halen. Denk hierbij aan het krijgen van hulp bij het selecteren van de juiste werkdruk per object.

Karcher K4 Premium Power Control

★★★★★
306,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

De Karcher K4 Premium Power Control is de opvolger van de Karcher K4 Premium Full Control. Zowel van binnen als van buiten is dit model in een nieuw jasje gestoken. Zo is de hogedrukslang nu 2 meter langer en biedt de bijbehorende app ondersteuning om het meeste uit je apparaat te halen. Denk hierbij aan handige tips en hulp bij het selecteren van de juiste druk. Volledige controle kenmerkt deze hogedrukreiniger: jij bepaalt namelijk zelf hoe hard de straal is door simpelweg aan de lans te draaien. De inductiemotor is watergekoeld, waardoor hij relatief stil zijn werk doet. Dus of je hem nu gebruikt voor je auto, patio of tuinmeubelen, zijn gebrom zal je niet snel gaan vervelen.

Karcher K4 Power Control Home

★★★★★
252,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 29 november 2022 12:25

Met de Karcher K4 Power Control Home heb je volledige controle over je reinigingsklus. Met een werkdruk van 130 bar en een capaciteit van 420 liter per uur staat niets jou meer in de weg om je auto, terras, tuingereedschap, schutting of tuinmeubelen te reinigen. Door aan de spuitlans te draaien, bepaal je zelf de kracht van de waterstraal. En als je niet weet hoeveel bar je nodig hebt, dan biedt de bijbehorende app ondersteuning. Dankzij de wielen en de telescopische handgreep is de K4 Power Control Home voorzien van alle gemakken op het gebied van mobiliteit en opslag. De reinigingsmiddelentank zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil geen schijn van kans heeft.

De beste keuze voor 2022

logo_onder
De beste keuze maken bij het kiezen van kwaliteitsproducten blijft een uitdaging. We helpen je om je beter te informeren over het product voordat je het koopt. Informatie die essentieel is om de "beste" keuze te maken.

Algemene voorwaarden | Cookies | Privacy | © 2022 – debestekeuze.be

De beste keuze
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0