De beste keuze voor een strijkijzer 2022

De beste strijkijzer

Top 10 beste strijkijzers voor 2022

Philips PerfectCare Expert Plus GC8962/40

★★★★★
239,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

De Philips PerfectCare Expert Plus GC8962/40 is één van de meest krachtige en professionele stoomgeneratoren van Philips. Door de hoge stoomdruk van 7,5 bar en stoomstoot van 520 gram per minuut, vlieg je door de berg wasgoed heen. Het strijkijzer is licht van gewicht, heeft de meest geavanceerde zoolplaat en doet zijn werk stiller dan de meeste andere stoomgeneratoren. OptimalTemp-technologieHet is daarnaast ook niet nodig om je wasgoed eerst te sorteren voordat je begint met strijken. De OptimalTemp-technologie stelt de stoom en temperatuur automatisch in aan de hand van de stof. Deze technologie voorkomt tegelijkertijd ook brandplekken op jouw favoriete t-shirt. Ontkalken en uitschakelenBrandt het ontkalkingslampje op de stoomgenerator? Het enige wat jij moet doen is de kalkverzamelaar uit de generator halen en afspoelen onder de kraan. Gebruik je het strijkijzer een tijdje niet, dan schakelt hij automatisch uit. Wel zo veilig én energiezuinig.

Philips Perfect Care Aqua Pro GC9415/60

★★★★★
179,99  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Strijk je veel en lang, dan is de PerfectCare Aqua Pro GC9415/60 een goede keuze voor jou. De voordelen van de Aqua Pro binnen de PerfectCare lijn zijn namelijk het grote waterreservoir van 2,5 liter en het lichte gewicht van het strijkijzer. Zo strijk je het wasgoed van het hele gezin in een 1 keer weg. Met een stoomproductie van 120 gram per minuut en een stoomkracht van 7 bar verdwijnen de meeste kreukels. Voor hardnekkige kreukels gebruik je de stoomstoot van 460 gram per minuut. OptimalTemp-technologieOptimalTemp-technologie houdt in dat de stoomgeneratoren binnen de PerfectCare lijn een automatische stoom- en temperatuurinstelling hebben. Hierdoor is het niet nodig het wasgoed eerst te sorteren en voorkom je brandplekken. Zoolplaat en uitschakelenDe zoolplaat van dit strijkijzer is extra krasbestendig. Hierdoor strijk je zelfs over knopen of ritsen heen zonder het strijkijzer te beschadigen. En vergeet je het strijkijzer wel eens uit te zetten? Geen paniek. De stoomgenerator schakelt automatisch uit je `m niet gebruikt.

Philips Azur GC4556/20

★★★★★
69,00  uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

De Philips Azur GC4556/20 is een krachtig strijkijzer waarmee je de meeste kreukels in een handomdraai glad strijkt. De continue stoomproductie van 50 gram per minuut is sterk genoeg voor de meeste kreukels. Verdwijnt een kreukel na meerdere keren strijken toch niet? Gebruik dan de krachtige stoomstoot van 220 gram per minuut. Het waterreservoir vul je eenvoudig bij tijdens gebruik. Handig, wanneer je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed strijkt. Zet je favoriete serie aan en je strijkt zo die berg kleding weg. Mocht je het strijkijzer eens vergeten uit te zetten, dan is er nog geen reden tot paniek. Hij schakelt namelijk automatisch uit als je `m even niet gebruikt.

Philips FastCare Compact GC6742/20

★★★★★
119,99  uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Ga moeiteloos met de krachtige en continue stoom door een berg wasgoed met de Philips FastCare Compact GC6742/20. Het lichte strijkijzer past precies op jouw strijkplank en met het compacte formaat berg je `m ook nog eens gemakkelijk op. Middels stoomstoten van 300 gram per minuut reken je gemakkelijk af met kreukels uit de dikste stoffen. Zodra je de extra stoomstoten aanzet, zie je hoe de hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. De stoomgenerator is daarnaast ook geschikt om verticaal te stomen, hierdoor haal je bijvoorbeeld de kreukels uit je gordijnen. Wanneer de klus geklaard is, schakelt het strijkijzer zichzelf binnen een paar minuten automatisch uit.

Philips Azur Advanced GC4937/20

★★★★★
86,99  uit voorrraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Bij de Philips Azur Advanced GC4937/20 dringt door een meer consistente stoomproductie tijdens het strijken 20% meer stoom door de stof dan bij andere stoomstrijkijzers. Hiermee verwijder je kreukels eenvoudiger en ben je sneller door je strijkgoed heen. Het is niet nodig je wasgoed eerst te sorteren. Doordat de temperatuur zich automatisch aanpast, strijk je zonder de temperatuurinstelling aan te passen na een spijkerbroek gelijk een zijden blouse. Als je het strijkijzer even niet gebruikt maar het wel op de zoolplaat staat, schakelt het strijkijzer na 2 minuten uit. Zo voorkom je brandplekken in je favoriete truitje.

Calor Express Anti-Calc SV8030CO

★★★★★
149,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Met de Calor Express Anti-Calc SV8030CO gebruik je de juiste instellingen voor het kledingstuk. De temperatuur- en stoominstelling gaat namelijk automatisch, zodat je nooit schade aanricht aan jouw favoriete shirtje. Is het tijd om te ontkalken? Dan spoel je eenvoudig de kalkverzamelaar af onder de kraan. De stoomproductie van 120 gram per minuut is krachtig genoeg voor de meeste kreukels. Verdwijnt een kreukel niet in één keer, schakel dan de stoomstoot in. Met 410 gram per minuut reken je dan zelfs af met hardnekkige kreukels in stugge stoffen. Als je alleen even snel een blousje wilt opfrissen voor een etentje, gebruik dan de verticaal stomen functie. Het strijkijzer is dan in 30 seconden warm zodat je niet te laat komt.

Calor Turbo Pro FV5646C0

★★★★★
73,99
63,99
 in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Met de Calor Turbo Pro FV5646C0 ben je in een mum van tijd van je gekreukte wasgoed af. Dankzij de continue stoomproductie van 50 gram per minuut werk je de volle wasmand gemakkelijk en snel weg. Voor het verwijderen van hardnekkige kreukels zet je de stoomstoot in. Met een stoomproductie van 210 gram per minuut ben je zeker van een kreukvrij resultaat. Het strijkijzer past de temperatuur- en stoomkeuze automatisch aan. Zo strijk je kwetsbaardere stoffen op een lagere temperatuur, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Ook beschikt het stoomstrijkijzer over een kalkverzamelaar, wat het ontkalken super eenvoudig maakt.

Calor Express Easy Plus GV7556C0

★★★★★
173,99  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

De Calor Express Easy Plus GV7556C0 is een krachtige stoomgenerator waar je de strijkklus extra snel mee klaart. De stoomproductie ligt hoog. Met 230 gram stoom per minuut verdwijnen kreukels snel en hoef je maar 1 keer over elk oppervlak heen te bewegen met het strijkijzer. De stoom komt helemaal tot aan de stoomtip uit de strijkzool. Handig, want zo strijk je ook de ruimtes rond de knopen en de boorden van een overhemd netjes glad. Voor moeilijk te strijken kledingstukken en grote oppervlakken is deze stoomgenerator ook goed verticaal te gebruiken. Dan stoom je alle kreukels er zo uit.Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

Philips PerfectCare Elite GC9650/80

★★★★★
279,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Met de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 ga je voor een professioneel strijkresultaat gewoon bij jou in huis. De Elite lijn binnen de PerfectCare serie staat namelijk voor een lichtgewicht strijkijzer, hoge stoomkracht én de beste zoolplaat van Philips. Met een stoomstoot van 500 gram verdwijnen ook hardnekkige kreukels in een handomdraai.OptimalTemp-technologieEen ander voordeel van deze serie is de OptimalTemp-technologie. Hierdoor is het niet nodig temperatuur en stoom zelf in te stellen. Handig, strijk je verschillende soorten kledingstukken aan 1 stuk door. Daarnaast voorkomt deze technologie ook brandplekken wanneer je het strijkijzer laat staan.

Philips PerfectCare Performer GC8735/80

★★★★★
229,00  in voorraad
Coolblue.be
Bijgewerkt op 10 augustus 2022 23:23

Strijk je regelmatig een grote berg wasgoed weg, dan is de Philips PerfectCare Performer GC8735/80 een goede keuze voor jou. Door de hoge stoomdruk van 6,5 bar en met een stoomstoot van 420 gram per minuut verdwijnen kreukels in een handomdraai. Daarnaast is het waterreservoir afneembaar. Deze vul je dus eenvoudig bij onder de kraan en je strijkt gelijk weer door. OptimalTemp-technologieHeb je geen zin om die berg wasgoed eerst te sorteren, dan komt de OptimalTemp-technologie goed van pas. Deze stoomgenerator stelt namelijk automatisch de juiste combinatie van stoom en temperatuur in. Zo ontstaan er ook geen brandplekken op jouw kwetsbare shirtje. Ontkalken en uitschakelenOm jouw stoomgenerator zijn werk te laten doen, is het belangrijk om `m regelmatig te ontkalken. Hij geeft vanzelf aan wanneer dit nodig is. Enige wat jij moet doen is het reinigingsprogramma afspelen. In de handleiding staat precies hoe je dit doet. Ben je bang dat je het strijkijzer vergeet uit te zetten? Geen probleem, hij schakelt namelijk automatisch uit.


De beste keuze
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0