De beste keuze voor een wandelnavigatie 2021

De beste wandelnavigatie

wandelnavigatieIn de afgelopen jaren is wandelnavigatie steeds populairder geworden. Een wandelnavigatie is erg handig bij wandelen, trektochten en bergbeklimmen, omdat het u gemakkelijk kan maken om uw eigen pad te vinden, zelfs als het zicht slecht is of als het landschap weinig of geen duidelijke kenmerken heeft.

In vergelijking met telefoons heeft wandelnavigatie veel voordelen. Wandelnavigatie is duurzamer en gaat langer mee. Bovendien zijn ze meestal uitgerust met batterijen, als ze niet kunnen worden opgeladen, kunnen ze worden vervangen door wegwerpbatterijen (meestal AA-batterijen). Uiteraard kan hij ook op een mobiele stroomvoorziening worden aangesloten.

Nadat u de juiste kaart heeft geladen en een bestemming heeft ingevoerd, brengt het apparaat u naar die bestemming. Er zijn veel wandelroutes op internet die u kunt downloaden en op uw apparaat kunt laden.

Top 10 beste wandelnavigaties voor 2021

Garmin Montana 610 + Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks

457,99  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Neem de Garmin Montana 610 samen met de Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks mee op pad zodat je navigatiesysteem extra lang mee gaat onderweg. Bovendien zijn de batterijen oplaadbaar en daardoor milieuvriendelijk. Je gebruikt dit navigatiesysteem zowel op het land als op het water. Het grote 4 inch scherm is namelijk waterdicht en bestand tegen stof en vuil. Het toestel maakt gebruik van gps- en GLONASS-signalen en heeft een elektronisch kompas, zodat hij jouw locatie en route nauwkeurig weergeeft. Bovendien heeft de Montana meer dan 250.000 wereldwijd gesorteerde geocaches waarin je informatie over locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen vindt. Hiermee kan je bijvoorbeeld schatzoeken.

Garmin Oregon 750t + Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks

542,99  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Neem de Garmin Oregon 750t samen met de Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks mee op pad zodat je navigatiesysteem extra lang mee gaat onderweg. Bovendien zijn de batterijen oplaadbaar en daardoor milieuvriendelijk. Doordat het navigatiesysteem gebruik maakt van zowel gps- en GLONASS-satellieten herkent het je locatie sneller en beter dan systemen die alleen gps gebruiken. Dankzij het heldere touchscreen van de Oregon 750t lees je je route gemakkelijk af, ook in de felle zon. De geocaching integratie maakt het nog gemakkelijker om caches te vinden. Dit is een leuke optie voor fans van schatzoeken. Houd je ervan om mooie kiekjes te schieten onderweg? Gebruik dan de 8 megapixel camera met led-flitser/zaklamp die je foto¿s automatisch koppelt aan je locatie.

Garmin Oregon 750t

★★★★★
524,00  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

De Garmin Oregon 750T is onmisbaar bij elk wandelavontuur. Dankzij de vooraf geïnstalleerde kaart, het gebruik van de gps- en GLONASS-satellieten en de verbeterde antenne weet je snel je positie. Dankzij het elektronische kompas en de barometrische hoogtemeter is de meting nauwkeurig. De Oregon heeft een topografische kaart waarop wandelpaden zichtbaar zijn. De geocaching integratie maakt het nog gemakkelijker om caches te vinden. Wil je mooie foto's maken van je wandelavonturen en ontdekkingen? Met de 8 megapixel camera met led-flitser/zaklamp maak je de mooiste foto's die gelijk aan je locatie gekoppeld worden. Bovendien werkt het toestel ook op losse AA batterijen. Zo heb je tijdens een lange wandeltocht altijd een werkend navigatiesysteem, ook in de jungle of op de top van de berg.

Garmin Oregon 700 + Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks

357,99  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Neem de Garmin Oregon 700 samen met de Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks mee op pad zodat je navigatiesysteem extra lang mee gaat onderweg. Bovendien zijn de batterijen oplaadbaar en daardoor milieuvriendelijk. Doordat het navigatiesysteem gebruik maakt van zowel gps- en GLONASS-satellieten herkent het je locatie sneller en beter dan systemen die alleen gps gebruiken. Het heldere touchscreen van de Oregon 700 is altijd goed af te lezen, hoe zonnig het ook is. Met de geocaching functie wordt je wandeltocht nog avontuurlijker, hiermee vind je namelijk schatten die over de hele wereld zijn verstopt.

Garmin eTrex Touch 35

★★★★★
249,00  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Met de Garmin eTrex Touch 35 weet je altijd waar je bent. Op het toestel zit namelijk een kaart van heel Europa geïnstalleerd waarmee je eenvoudig en nauwkeurig wandel- en fietsroutes plant. Je positie wordt zeer nauwkeurig bepaald doordat het toestel zowel gps- als GLONASS-signalen ontvangt. Gaat je racefiets mee op vakantie? Neem dan ook je sportsensoren mee en verbind deze met ANT+ aan het toestel om bijvoorbeeld je trapfrequentie of hartslag te meten. Via Bluetooth verbind je jouw smartphone met de eTrex Touch 35. Hiermee ontvang je belangrijke notificaties terwijl je telefoon veilig opgeborgen is.

Garmin eTrex Touch 35 + Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks

267,99  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Of je nou in de jungle, de bergen of een natuurpark bent, met de de Garmin eTrex Touch 35 en een extra set Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen gaat je navigatiesysteem extra lang mee. Bovendien zijn de batterijen oplaadbaar en daardoor milieuvriendelijk. Op de eTrex Touch 35 zit een vooraf geïnstalleerde kaart van Europa. Je toestel maakt gebruik van gps- en GLONASS-satellieten zodat je altijd de juiste richting uit gaat. Ben je een racefietser? Verbind dan je sportsensoren met ANT+ en meet bijvoorbeeld je trapfrequentie of hartslag en verbeter je conditie. Ben je fan van schatzoeken? Het toestel beschikt over 250.000 geocaches, waarmee je schatten over de hele wereld opspoort. Zo wordt je buitenactiviteit nog uitdagender.

Garmin Montana 610

★★★★★
439,00  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Een navigatiesysteem dat je zowel op het land als op water kunt gebruiken: dat is de Garmin Montana 610. Dankzij de gps-ontvanger met GLONASS ondersteuner weet het toestel nauwkeurig je positie te bepalen. Registreer waypoints en routes gemakkelijk via de start/stop-functie en maak gebruik van het elektronische kompas om de juiste kant op te gaan. De Montana 610 is voorzien van een wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf, waardoor je het toestel ook op vakantie meeneemt. Zin in een avontuur en spel in 1? Maak gebruik van de voorgeladen wereldwijde geocaches. Schatzoeken tijdens het wandelen maakt je route namelijk net wat leuker. Ook tijdens een extra lange wandeltocht leidt de Garmin Montana je de weg, het systeem werkt namelijk ook op losse AA batterijen.

Garmin eTrex10 + Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks

117,99  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Of je nou in de jungle, de bergen of een natuurpark bent, met de Garmin eTrex10 samen met de Veripart Oplaadbare NiMH AA-batterijen 4 stuks gaat je navigatiesysteem extra lang mee. Bovendien zijn de batterijen oplaadbaar en daardoor milieuvriendelijk. Waar ben ik en hoe kom ik terug? Op deze vragen heeft de Garmin eTrex 10 een antwoord. Met behulp van een gps- en GLONASS-ontvanger wordt je positie snel en nog nauwkeuriger bepaald dan wanneer je alleen gps gebruikt. Dankzij de waypoints functie laadt je gemakkelijk nuttige en interessante plaatsen in op je toestel zoals zoals musea, restaurants of je parkeerplaats.

Garmin Oregon 700

★★★★★
339,00  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

De Garmin Oregon 700 is onmisbaar bij elk wandelavontuur. Dankzij het gebruik van de gps- en GLONASS-satellieten en de verbeterde antenne wordt je positie gelijk doorgegeven. Dankzij het elektronische kompas en de barometrische hoogtemeter is de meting nauwkeurig. Zo weet je altijd waar je bent en welke richting je op moet. Het heldere touchscreen van de Oregon 700 is altijd goed af te lezen, hoe zonnig het ook is. De geocaching integratie maakt het nog gemakkelijker om caches te vinden.

Garmin eTrex 10

★★★★★
99,00  out of stock
Coolblue.be
as of 25 oktober 2021 05:12

Waar ben ik en hoe kom ik terug? Op deze vragen heeft de Garmin eTrex 10 een antwoord. Met behulp van een gps- en GLONASS-ontvanger wordt je positie zeer nauwkeurig bepaald. Zowel tijdens het wandelen als tijdens het fietsen helpt het toestel je aan de hand van waypoints om op je bestemming te komen. Dit doet de wandel gps dus zonder kaartmateriaal. Gebruik de usb-aansluiting om eenvoudig waypoints, routes en geocaches op de eTrex 10 te laden.


Hifi speakers / Smartphones / Cameras

De beste keuze
Logo