de beste powerbank kopen waar op letten?


Met behulp van een powerbank kunt u uw smartphone altijd en overal opladen

Powerbank als extra accu

Als er geen stopcontact in de buurt is, kun je een powerbank kopen om u smartphones op te laden. Een powerbank is een extra accu die gebruikt kan worden om tablets, smartphones en andere apparaten op te laden.

powerbank

Waar op letten?

Moet ik een powerbank met hoge capaciteit, gemiddelde capaciteit of lage capaciteit kiezen? Het antwoord op deze vraag hangt af van wat je ermee wilt doen. Een kleine powerbank is zeer geschikt om af en toe op te laden. Ze zijn zo licht dat je het gewicht in de tas nauwelijks voelt. Daarom, als u iets bij u wilt hebben om uw telefoon in geval van nood op te laden, heeft u wellicht een kleine powerbank nodig. Een middelgrote powerbank van ongeveer 10.000 mAh zorgt voor de beste balans tussen draagbaarheid en capaciteit.

Grote powerbanks zijn zeer geschikt voor intensief gebruik. Zo laad je je smartphone een week op zonder stroombron in de buurt. Er zijn twee belangrijke nadelen van grote powerbanks. Het meest voor de hand liggende is het formaat. Hoewel ze veel kracht leveren, kunnen ze vanwege hun grootte en gewicht toch moeilijk te dragen zijn. Het opladen duurt erg lang. Sommige modellen hebben vlug 14 uur nodig om volledig op te laden, terwijl andere modellen er minder dan 10 uur over doen.

Wat is de mAh-waarde precies?

Hoe vaak kan ik mijn telefoon ermee opladen? Kan ik hem ook gebruiken om mijn iPad op te laden? MAh staat voor milliampère uur, wat aangeeft hoe lang de batterij stroom kan leveren. Hoe hoger de mAh-waarde, hoe vaker je hem kunt gebruiken om je toestel op te laden. Hoe vaak je je toestel oplaadt met een powerbank hangt af van de grootte van de batterij.

Powerbank op zonne-energie

Dan heb je solar powerbanks die gebruikmaakt van zonne-energie om elektriciteit op te wekken. Ze kunnen erg handig zijn tijdens het reizen of wanneer er geen stopcontact in de buurt is.

Hoe een powerbank opladen?

Je kunt de PowerBank opladen met een USB-oplaadkabel, of in het laatste geval een USB Type-C-kabel. De oplaadmethode van elke powerbank is over het algemeen hetzelfde. U kunt uw powerbank opladen met dezelfde oplader die word gebruikt voor een smartphone. De powerbank wordt geleverd met een kabel om de powerbank op te laden.

Speciale powerbank

Ook zijn er speciale powerbanks voor bijvoorbeeld buitenactiviteiten. Deze zijn ontworpen om waterdicht te zijn. Een ander voorbeeld is een powerbank voor een laptop. Dit zijn powerbanks met zeer hoge mAh-waarden. Tot slot is er de Quick Charge Powerbank, waarmee je apparaten extra snel kunnen opladen.

Om u te helpen beslissen welke powerbank u moet kopen, hebben we hieronder een lijst samengesteld.

Toevoegen aan vergelijken
Meer details...
48,99
Pluspunten:
 • Je laadt Android smartphones en iPhones die kunnen snelladen ongeveer 2 keer zo snel op met de Quick Charge of Power Delivery snellaadpoort dan met een standaard poort.
 • Met 20.000 mAh capaciteit laad je jouw smartphone ongeveer 4 keer helemaal op.
 • Dankzij de 3 oplaadpoorten laad je 3 apparaten tegelijk op.
Minpunten:
 • Om je iPhone snel op te laden via Power Delivery heb je een usb C naar Lightning snellaadkabel nodig.
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan vergelijken
 • 6 aansluitingen
 • Inclusief kabel
 • geschikt voor actioncam | e-reader | laptop | smartphone | tablet
 • Batterijcapaciteit: 30000 mAh
39,95
Toevoegen aan vergelijken
Toevoegen aan vergelijken

kurt

Hey bezoeker,tof dat je hier komt kijken voor advies! Mijn naam is Kurt Cools en bezit ondertussen jarenlange ervaring op het gebied van elektronica. Daarnaast ben ik enorm gepassioneerd door computers en internet. Netwerken, computers bouwen, camera beveiliging krijgen altijd mijn volle aandacht. Daarnaast koop ik graag de allernieuwste gadgets om uit te proberen. Dit is niet zo vreemd als je jarenlang technicus geweest bent om digitale tv en internet bij consumenten thuis te installeren. Verder, maar meer recent, is de zonnepanelenindustrie mij ook erg goed bekend, en waarvoor ik veel elektrisch werk doe. Dus zeer veel van mijn tijd gaat hier naartoe en die kennis wil ik graag delen. Het beetje tijd dat over is steek ik dan nog graag in tuin, spelletjes spelen en familie.Groetjes en veel plezier op deze site. Hopelijk heb je er veel aan!Kurt

   logo_onder
   De beste keuze maken bij het kiezen van kwaliteitsproducten blijft een uitdaging. We helpen je om je beter te informeren over het product voordat je het koopt. Informatie die essentieel is om de "beste" keuze te maken.

   Algemene voorwaarden | Cookies | Privacy | © 2022 – debestekeuze.be

   De beste keuze
   Logo
   Vergelijk items
   • Totaal (0)
   Vergelijken
   0